Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Mari's Home (y-tunnus 2451348-4) pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Mari's Home (2451348-4)

Kesäkodinpolk 28

27230 Lappi

marishomepuoti@gmail.com

puh. 044-3012831


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna (https://klarna.fi). Klarna Checkout palvelun avulla on turvallista ja helppoa tehdä ostoksia. Verkkokaupan maksuvaihtoehtoina ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit. 

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. 

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun asiakaspalvelu@klarna.fi tai 09 – 425 99 771 (Ma-Pe 8.00-16.00). 


Toimitus ja toimituskulut (Posti)

Mari's Home toimittaa tuotteitaan vain Suomen alueelle. 

Mari's Home käyttää verkkokaupassaan Postia toimituksiinsa. Toimituskulut ovat aina 6,90€ per tilaus riippumatta siitä miten monta tuotetta olet tilannut ja minkä kokoinen pakettisi on. Tilauksesi saapuu valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Saat saapumisilmoituksen kun tilauksesi on noudettavissa.  Mikäli et ole varma mihin Postin toimipisteeseen tai noutopisteeseen haluat pakettisi, löydät oheisesta linkistä Postin kaikki toimipisteet ja niiden aukioloajat.

https://www.posti.fi/fi/palvelupisteet-kartalla


Toimitusaika

Tilauksesi käsitellään viimeistään seuraavana päivänä kun olet tilauksen tehnyt. Huomaathan, että Posti ei kuljeta kaikilla paikkakunnilla paketteja viikonloppuisin, joten perjantaina ja viikonloppuna tehdyt tilaukset lähtevät kuljetukseen vasta maanantaina. Saat sähköpostiisi seurantakoodin josta pääset seuraamaan pakettisi kulkemista.

Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen (esim. pidemmät juhlapyhät).


Peruuttaminen

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus tilauspäivämäärästä lukien, mikäli toisin ei ole ilmoitettu tuotteen tiedoissa. 

Ennen tilauksen peruuttamista asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme joko soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 0443012831 (myös WhatsApp) tai marishomepuoti@gmail.com ja ilmoittaa peruutuksesta. Huomaathan että paketin noutamatta jättäminen ei ole peruuttamista vaan siitä veloitetaan toteutuneet toimituskulut.


Palautus

Palautus on mahdollista tehdä tilauksen kaikista tuotteista tai vain osasta niistä. Jos alat epäröimään ostostasi, on verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus siitä päivämäärästä lähtien, kun olet vastaanottanut tuotteen. Palautusoikeus koskee vain tuotteita, jotka ovat käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Alkuperäiset tuoteselosteet sekä muut mahdolliset etiketit tulee olla tuotteessa kiinni. Muussa tapauksessa tuotteen ostohintaa ei palauteta.

Palautus olisi hyvä tehdä heti kun mahdollista. Tuotteen palautuksen kulut asiakas maksaa itse. Tämä siitä syystä, että kauppiaana haluan pyrkiä siihen että jokainen ostos olisi tarpeeseen hankittu tarkoin harkitsemalla. 

Maksu palautetaan Klarnan kautta samalla tavalla millä tilaus on maksettu. Esimerkiksi kortilla maksettaessa palautuksen summa hyvitetään kortille. 

Palautettava tuote tulee olla alkuperäispakkaukseen huolellisesti pakattuna. Ennen palautuksen tekoa tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun puhelimitse (myös WhatsApp) 0443012831/Mari tai sähköpostitse marishomepuoti@gmail.com. 

Laita pakettiin aina mukaan nimesi, tilausnumerosi ja erittely palautettavista tuotteista. Voit laittaa mukaan joko alkuperäisen lähetyslistan, kopion siitä tai kirjoittaa tietosi ylös vaikkapa ruutupaperille. 

Jos olet valinnut maksutavaksi Klarna-laskun niin muistathan ilmoittaa myös Klarnalle palautuksesta jos eräpäivä on jo lähellä. Se onnistuu helposti mobiilisovelluksella, nettisivujen kautta chatissa www.klarna.com tai puhelimella 0942599771.


Rikkoutuneet tuotteet toimituksen yhteydessä

Jos tuote rikkoutuu toimituksessa, olet velvollinen tekemään tästä välittömästi ilmoituksen Postille ja myös Mari's Homelle. Reklamaatiot on ilmoitettava 7 (seitsemän) vuorokauden kuluessa paketin noutamisesta. 


Asiakaspalvelu

Olethan aina yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisissa ongelmatilanteissa.